Novak Kwaliteitssysteem

Novak

Voor het mkb-acountantskantoor

Novak is stichting Novak, de serviceorganisatie die producten en diensten aan het mkb-accountantskantoor aanbiedt. De service- en de belangenorganisatie worden dagelijks ondersteund door de bureaumedewerkers van Novak.

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur) Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier.

Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) is het bureaukantoor te bereiken via
070-3524002. Voor vragen kunt u ook een e-mail sturen naar novak@novak.nl.

Novak DIRECT

Heeft u vakinhoudelijke of ondernemersvragen? Of heeft u behoefte aan een kantoorbezoek van een van onze specialisten?

Maak dan gebruik van onze servicedesk Novak DIRECT. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 022 01 50 of via novak@novak.nl

Speciaal voor leden van Novak als onderdeel van het kantoorlidmaatschap.

  • Kennis en advies toegespitst op de mkb-praktijk door ervaren adviseurs.
  • Bereik via onderstaand webformulier of telefonisch via 085-0220150.
  • Vragen over vaktechniek en kwaliteitsbeheersing, maar ook kantoorgerelateerd.
  • Kijk hieronder voor alle producten en diensten van Novak DIRECT

Novak Kwaliteitssysteem

Novak Kwaliteitssysteem

‘Het Novak Kwaliteitssysteem voor mkb-accountants, zorgeloos kwaliteit voor elkaar’

Het Novak Kwaliteitssysteem is het toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Van eenmanskantoor tot middelgroot accountantskantoor en van samenstelpraktijk tot accountantsorganisatie met Wta-vergunning. Kwaliteitsbeheersing gaat verder dan alleen het hebben van een handboek.

Het Novak Kwaliteitssysteem voorziet in de diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft en wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam. Van instructies en bijbehorende modellen voor de uitvoering van accountancy-opdrachten tot en met de toepassing van de diverse wet- en regelgeving op kantoorniveau (zoals de VGBA, NV NOCLAR, Wwft, AVG en DAC6) inclusief de verplichte evaluatie vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS). Dit alles praktisch en concreet uitgewerkt in het Novak Kwaliteitssysteem. Waarom zou u zelf het wiel opnieuw uitvinden?